Léčivé obrázky mohou pomoci při léčení nemocí

ENERGETICKÉ OBRÁZKY - LÉČIVÉ OBRÁZKY


Jedná se o nový zbůsob alternativní medicíny, který umí doplnit klasickou léčbu nemocí doplněním energie, které se nemocnému člověku dosti nedostává, díky uzavřeným či oslabeným energetickým centrům (čakrám), kudy se energie dostává z okolního prostředí do těla a pak do celým tělem protéká.

Tato energie přichází z vesmíru a okolí. Je to životadárná esence, která ve zdravém člověku proudí a dostává se hojně ke všem orgánům do všech části těla a neustále uzdravuje, obnovuje a vyživuje buňky v těle.


Pokud má člověk nějaké centrum oslabené, či prožívá těžké období v životě, které jeho energetická centra oslabuje následkem stresu a psychické zátěže, měl by najít způsob, jak tento energetický pokles vyrušit, či zcela odstranit příčinu tohoto oslabení, či nemoci. Energetické obrázky či léčivé obrázky jsou vhodnou formou pro doplnění energie přesně tam kde je, či nastává problém. 

Díky alternativní medicíně a pár lidem z minulosti, je u nás v ČR dobrá základna tzv. biotroniků a léčitelů, kteří ví, jak podobný obrázek namalovat, či přímo osobně působit na člověka v ordinaci. Existuje také možnost cíleného posílání energie na dálku přes fotografii, která je nabitá na určité časové období a nemocnému člověku jejím prostřednictvím k němu proudí potřebná léčivá energie.

Na webu je spousta odkazů a lidí, kteří se těmito praktikami zabývají a jenž své umění veřejně a celkem i intenzívně prezentují. Je mezi nimi i spousta přiživovačů, kteří si chtějí na něco podobného hrát a lákají z lidí spousty peněz. O těch se ale bavit nechci, neboť právě pro ohromné sumy se sami likvidují a lidé se o nich rychle informují, aby nenaletěli.

Našel jsem i zajímavé weby a jedna paní má dokonce weby tři či čtyři a myslí to s pomocí pro lidi opravdu vážně. Už i to, že má převážně kladné reference na webu znamylekar.cz, kde není možné komentovat anonymně dokola z jednoho počítače, jde vidět, že to má skutečně v rodině a jejího otce známého léčitele z Kopřivnice pana Jiřího Vojáčka, skutečně nezapře. 

Je fajn, že takové lidi u nás máme a že jsou někteří lidi ochotni pracovat, tam kde ještě stále sídlí tolik předsudků obav a negativně naladěných lidí.

Zde jsem z jejího webu zveřejnil energetické léčivé obrázky a sám jsem musel přiznat, že z nich vyzařuje velmi silná energie, kterou musí vnímat každý.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...